Özgürlük Yolu Vakfı

Sepetim 0

KOMCİVÎNA WAKFA RİYA AZADÎ

KOMCİVÎNA WAKFA RİYA AZADÎ

Komcivîna Wakfa Riya Azadî, ya sala 2020, ji ber pandemiya Covid 19 dereng ketibû, ango di waxta xwe da çênebû, îsal, di 10ê  Adarê da pêk hat.

Ji ber ku pandemî hîn berdewam e û xeter ranebûye, hatin-çûn gelek zehmet e, piraniya hevalên der welat û gelek jî yên welat nekarîn tevlê bin.  Civîn, piştî nîvro  bi haziran ra hat çêkirin.

Piştî hılbıjartına dîwanê raporên kar-xebatê û yên aborî hatın xwendin. Hevalan li ser wan ray û dîtinên xwe gotin û herdu rapor jî hatin erêkirin. Piştra rapora xebatê û ya abori ji bo sala pêş me hatin pêşkêşkirin û piştî dan û stendinekê hatin erêkirin.

Çend hevalên ku daxwaziya endametiya Wakfê kiribûn, daxwazên wan hate qebûlkirin.

Piştra komita rêvebir a teze hate hilbijartin û civîn giha dawî

10 Adar 2021

 

ÖZGÜRLÜK YOLU VAKFI’NIN YILLIK KONGRESİ YAPILDI

Pandemi nedeniyle 2020 yılında yapılamayan Özgürlük Yolu Vakfı’nın kongresi,   toplanma yasağının sona ermesi nedeniyle 10 Mart 2021 tarihinde Vakfın Ankara’daki Genel Merkez salonunda yapıldı.

Pandemi riski hala devam ettiği, bu nedenle mütevelli heyet üyelerinin çoğunluğu katılamadığı için toplantı, 10 mart günü öğleden sonra saat 14.00’te hazır olanlarla başladı. Açılışın ardından Divan heyeti seçildi ve geçen döneme ait faaliyet ve mali raporlar okundu, tartışıldı ve ibra edildi. Daha sonra önümüzdeki yıla yönelik çalışma raporu ve mali rapor taslakları okunup onandı.

Bu arada üyelik talebinde bulunan bir bölüm arkadaşın üyelikleri görüşülüp onandı.

Yeni Yönetim Kurulu’nun seçiminin ardından, dilek ve temenniler dile getirildi ve toplantı sona erdi.

10 Mart 2021

© 2017-2024 Tüm hakları saklıdır.