Özgürlük Yolu Vakfı

Sepetim 0

Arif Sevinç'in kişisel sergisi Diyarbakır'da Özgürlük Yolu Vakfı Salonu'nda açıldı

Arif Sevinç'in kişisel sergisi Diyarbakır'da  Özgürlük Yolu Vakfı Salonu'nda açıldı
2019-12-21 10:42


Özgürlük Yolu Vakfı 2020 yılı etkinlikleri, aynı zamanda vakfın yöneticisi de olan Arif Sevinç"in hazırladığı kişisel sergi ile Diyarbakır"da başladı. Sergi 29 Aralık 2019 Pazar gününe kadar devam edecek.



Açılışını Vakıf Başkanı Kemal Burkay ve Araştırmacı Kerem Serhatlı"nın yaptığı sergi, sanat ve siyaset çevresini bir araya getirdi. 20 Aralık 2019 Cuma günü saat 17.00"de başlayan sergide 40"a yakın eser yer aldı.

Aralarında Diyarbakır Eski Baro Başkanı Ahmet Özmen, Ressam Gökhan Aslan, HAK-PAR Genel Başkanı Latif Epözdemir, Başkanlık Kurulu üyeleri Hüseyin Özdemir, İhsan Durak, Abdullah Çelebi, Abdulmenaf Kıran, SOHRAM-DER Başkanı Yavuz Binbay, Siyasetçi İbrahim Güçlü, Ömer Özmen, Reşat Tunç, Yazar-Şair Mihemed Ronî"nin de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Özgürlük Yolu Vakfı etkinlikleri bugün Plaza Otel"de (Eski Dedeman Oteli) saat 09.30"da başlayacak olan Anadilinde Eğitim paneli ile devam edecek.
...

22 Aralık Pazar günü ise Özgürlük Yolu Vakfı"nın (Ofis Ekinciler Caddesi Faik Ali Sok. Gür Apt. No:1) konferans salonunda Yazar Kemal Burkay ve Haluk Öztürk son çıkan kitaplarını imzalayacaklar.



© 2017-2024 Tüm hakları saklıdır.